Фото: ДСНС

Рятувальники оприлюднили наслідки атаки по Харкову (фото)

У середу, 20 березня, війська країни-агресорки завдали ударів по Харкову. Внаслідок атаки загинули троє місцевих мешканців. Ще п'ятеро людей отримали поранення.

Працівники Державної служби надзвичайних ситуацій (ДСНС) оприлюднили фото наслідків ворожого обстрілу.

Рашисти вдарили по Харкову близько 13:00. Через "приліт" пошкоджені восьмиповерхівка та виробничий цех в Холодногірському районі. Серед поранених працівники підприємства, двоє з них у важкому стані.

"Внаслідок ворожого удару в виробничу будівлю на території одного з підприємств міста сталося загоряння на площі понад дві тисячі квадратних метри", — йдеться у повідомленні.

Тривають аварійно-рятувальні роботи та гасіння пожежі. На місці також працюють психологи ДСНС. Під завалами ще можуть бути люди.

Зауважимо, повітряна тривога у Харкові була оголошена близько 12:14. За інформацією Повітряних сил, тривога була пов’язана з активністю ворожої тактичної авіації. До того ж західніше Харкова було зафіксовано розвідувальний БпЛА невстановленого типу.

Нагадаємо, вночі 20 березня війська країни-агресорки атакували Дніпропетровську область. Внаслідок обстрілу постраждали п'ятеро людей.

Крім того, 20 березня рашисти атакували автомобілі з цивільними людьми у Херсонській громаді. Внаслідок обстрілу загинули місцеві мешканці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.03.2024 15:14