Сейв Андрія Луніна. Джерело: uefa.com

Серед українських спортсменів новий лідер за кількістю підписників в Instagram: це футбольний воротар

Воротар мадридського "Реала" та національної збірної України Андрій Лунін став лідером серед українських спортсменів за кількістю підписників в Instagram. Він обійшов футболіста лондонського "Арсеналу" та теж збірної України Олександра Зінченка.

Про це свідчить профіль Андрія Луніна в соціальній мережі Instagram.

Український воротар "Реала" Андрій Лунін тепер має понад 2,65 мільйона підписників. 25-річний футболіст обійшов партнера зі збірної України Олександра Зінченка, в якого понад 2,62 мільйона. В чемпіона світу WBA, WBO й IBF в надважкій вазі — боксера Олександра Усика — 2,02 мільйона.

Після серії пенальті з "Манчестер Сіті" у чвертьфіналі Ліги чемпіонів на Луніна підписалися в Instagram близько одного мільйона користувачів.

Українця після матчу відзначили головний тренер Карло Анчелотті та партнери по команді. Андрій Лунін і "Реал" стали півфіналістами Ліги чемпіонів. У чвертьфінальному протистоянні мадридці вибили чинних володарів трофея з "Манчестер Сіті".

"Усі були дуже підготовлені, а Лунін особливо добре підготувався", — прокоментував серію 11-метрових головний тренер "Реала".

Пропустивши перший гол на 12 хвилині від Родріго, "Манчестер Сіті" провів більшу частину поєдинку в нападі. У понад чотири рази команда Хосепа Гвардіоли перевершила суперників за кількістю ударів (34:8), але спромоглася лише на один гол в основний і додатковий час зустрічі.

"Найважче, через що можна пройти, — це ось такий матч у гостях із «Сіті». Ти знаєш, що будеш страждати без м'яча. Бувають матчі, коли ти граєш без м'яча і доводиш, що є «кращою командою», хоча знаєш, що доведеться страждати. Маю сказати, що і п'яти хвилин не відбігав би, як мої партнери, не те щоб 120. Маю подякувати їм за те, як важко вони працювали переді мною. Я — найщасливіша людина у світі. У моїй країні складна ситуація — через це мені нелегко тренуватися на щоденній основі. Але я хочу подякувати всім, хто мене підтримує", – прокоментував поєдинок Андрій Лунін.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що український голкіпер Андрій Лунін може отримати від керівництва мадридського "Реала" нову пропозицію щодо працевлаштування. Іспанський клуб має намір підписати з воротарем довгостроковий контракт.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 20.04.2024 02:41