Олександр Сирський. Джерело: Telegram

Сирський провів розмову з американським генералом Брауном: обговорили "довгостроковий стратегічний інтерес"

У четвер, 28 березня, головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський провів розмову з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Чарльзом Брауном. Головна тема — потреби українських військ на лінії фронту.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України. Там зазначили, що Браун уважно стежить за ситуацією на полі бою в Україні від самого початку російського вторгнення.

"Під час розмови обговорили потреби Збройних сил України в найближчі місяці", — йдеться в повідомленні.

Також торкнулися питання необхідної допомоги США для України, зокрема, щодо посилення захисту від російських ракетних і бомбових ударів, теми розвитку фортифікацій, а також проаналізовано деякі стратегічні питання на перспективу 2024 року.

"Зміцнення українського війська — довгостроковий стратегічний інтерес не тільки США, а й партнерів і союзників по НАТО", — заявив генерал Браун.

Інфографіка: Генштаб ЗСУ

Інфографіка: Генштаб ЗСУ

Нагадаємо, нещодавно Сирський розповідав, що у Збройних силах України триває оптимізація військових організаційних структур, які безпосередньо беруть участь у відбитті широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації. Такі заходи сприятимуть налагодженню процесу ротацій особового складу бойових бригад.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.03.2024 20:22