Фото: Кирило Тимошенко. Джерело – Офіс президента

Скандальний екс-заступник керівника Офісу президента Тимошенко отримав посаду в Міноборони, — ЗМІ

Скандальний екс-заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко з 1 березня обіймає посаду штатного радника міністра оборони Рустема Умєрова.

Про призначення Тимошенка повідомило Міноборони у відповідь на запит NV.

У Міноборони заявили, що тепер Тимошенко відповідає за медіа та комунікації, координацію інформполітики у відомстві та створення "єдиної інформаційної повістки в Силах оборони на час дії воєнного стану".

У січні 2023 року Кирило Тимошенко написав заяву на звільнення на тлі скандалу після розслідування Bihus Info. Журналісти з'ясували, що Тимошенко використовував для власних потреб авто Chevrolet Tahoe, який Україні передали для гуманітарних місій.

У вересні Печерський районний суд столиці закрив адміністративну справу проти колишнього заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка, яку порушили за результатами роботи Національного агентства з питань запобігання корупції. Підозри НАЗК було спростовано, але суд дізнався іншу цікаву інформацію.

Нагадаємо, у січні 2023 року президент України Володимира Зеленський підписав указ про звільнення Тимошенка. До цього заступник керівника ОП написав заяву про відставку з посади. Журналісти з'ясували інформацію про низку епізодів, пов'язаних з колишнім посадовцем Офісу глави держави.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 08.03.2024 20:18