Скріншот із відео

Так нищать рашистські танки: Сирський опублікував відео з успішним "полюванням" українських воїнів

Українські військові за допомогою дронів знищили та пошкодили декілька танків російських окупантів, а також іншу техніку ворога. Це сталося неподалік від Бахмута Донецької області.

Відповідне відео у своєму Telegram-каналі опублікував командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський.

Бійцям сил оборони вдалося знищити Т-80 противника, пошкодити ще один танк такої ж модифікації, а також Т-72. Крім того, уразили автомобільну техніку й особовий склад загарбників.

Генерал-полковник уточнив, що таке вдале «полювання» здійснила група "Асгард" підрозділу "Очі" у взаємодії з ротою аеророзвідки об'єднаної штурмової бригади "Лють" штурмового полку "Цунамі", групою "Шарк" 28 окремої механізованої бригади (ОМБр), а також з начальником служби радіоелектронної боротьби та кіберборотьби 28 ОМБр.

"Палають російські танки під Бахмутом", — підписав він ці відеокадри.

Нагадаємо, що 15 жовтня Олександр Сирський опублікував відео, як українські військові збили російський гелікоптер Мі-8. Тоді він не уточнив, на якому з напрямків вдалося вразити ворожу техніку. Однак, за його словами, бійцям 25 окремої повітрянодесантної бригади вдалося приземлити ворожий вертоліт.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.10.2023 12:05