Фото: Юрген Клопп / скріншот з відео

Тренер Клопп заявив, що покидає "Ліверпуль": коли це станеться

Наставник "Ліверпуля" Юрген Клопп покине клуб після завершення поточного сезону. У головного тренера "мерсисайдців" закінчується енергія для подальшої роботи з командою.

Таку заяву зробив сам Клопп, пише офіційний сайт "Ліверпуля".

Разом з Юргеном покине команду і його тренерський штаб — Пеп Ліндерс, Пітер Кравіц і Вітор Матос. Ліндерс має намір почати самостійну тренерську кар'єру.

"Я розумію, що це шок для багатьох людей у ​​цей момент, коли ви чуєте це вперше, але, очевидно, я можу це пояснити — або принаймні спробувати пояснити. Мені подобається абсолютно все в цьому клубі, я люблю все в місті, у наших уболівальниках, я люблю команду, я люблю працівників клубу. Я все люблю. Але те, що я все ж приймаю це рішення, свідчить про те, що я переконаний, що це те, що я повинен зробити", — сказав Клопп.

Наставник повідомив, що у нього закінчується енергія. 

"Зараз у мене немає проблем. Очевидно, що я вже давно знав, що мені доведеться оголосити про це одного разу, але зараз я абсолютно в порядку. Я знаю, що не можу виконувати роботу знову і знову, і знову, і знову. Після років, які ми провели разом, і після всього часу, який ми провели разом, і після всього того, через що ми разом пройшли, повага до вас зросла, любов до вас зросла, і найменше, що я вас винен, це правда — і ось вона, правда", — додав німецький спеціаліст.

Юрген Клопп тренував "Ліверпуль" з 2015 року. Разом з командою він виграв сім трофеїв — чемпіонат Англії, Кубок Англії, Кубок ліги, Суперкубок Англії, Лігу чемпіонів, Суперкубок УЄФА та клубний чемпіонат світу.

Нагадаємо, португальський футбольний тренер Жозе Моурінью може продовжити кар'єру в чемпіонаті Італії. Фахівець вступив у переговори з представниками "Наполі".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 26.01.2024 20:00