Фото: Харківська обласна прокуратура

У Харкові збільшилася кількість постраждалих через нічний ракетний удар

Внаслідок нічного обстрілу Харкова 24 квітня кількість постраждалих із двох людей зросла до шести.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, ворожі ракети С-300 влучили у землю в Шевченківському районі міста. Через рашистський обстріл пошкоджено скління та зовнішнє оздоблення трьох багатоквартирних будинків, двох офісних будівель, трьох нежитлових будинків, газову магістраль. Загалом пошкоджено 568 вікон та 33 автомобілі. 

"Постраждали троє чоловіків віком 33, 45, 53 років та три жінки 24, 45, 54 років", — наголосив Синєгубов.

Водночас у Харківській обласній прокуратурі уточнили, що у чоловіків діагностовано легкі тілесні ушкодження, а у жінок — гостра реакція на стрес.

"За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м. Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у ніч на середу, 24 квітня, російські загарбники вдарили по житловому комплексу у Шевченківському районі Харкова. Для цієї атаки війська країни-агресорки застосували дві ракети С-300.

Також 22 квітня рашисти атакували об'єкт телевізійної інфраструктури у ХарковіЧерез влучання по телевежі у місті Харків, а також найближчих населених пунктах деякий час був відсутній сигнал цифрового ефірного мовлення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.04.2024 09:17