У Києві відбудеться Перша Всеукраїнська щорічна премія для дітей "KIDS GRAVITY.Top-100"

28 БЕРЕЗНЯ 2024 19:05

У понеділок, 1 квітня, у столичному готелі Hayatt Regency Kyiv відбудеться Перша Всеукраїнська щорічна премія для дітей "KIDS GRAVITY.Top-100".

Основна мета проекту: підтримка обдарованих дітей та молоді, сприяння відновленню культурної інтеграції та психологічна підтримка переселенців, дітей війни, дітей-сиріт для об’єднання у творчій спільноті разом з іншими дітьми, українськими артистами, митцями, спортсменами та відомими діячами.

В рамках закритого заходу відбудеться презентація дитячих талантів України, Kids Fashion Show, Церемонія урочистого нагородження дітей та партнерів-експертів, благодійний аукціон та виступ зірок українського шоу-бізнесу.

Серед запрошених зіркових гостей: народна артистка України Катерина Бужинська, Михайло Грицкан, Амадор Лопес, Люся Кава, дует Анна-Марія, Софія та Маруся Нерсесян, Мурат Налчаджіоглу, Анастасія Фоксі, дизайнер Елай Рукосс, телеведучий Вʼячеслав Соломка, заслужена журналістка України Марина Кінах, арт-митець Оксана Фурса, директор Департаменту розвитку футбольного Клубу "Динамо — Київ" Максим Радуцький, хореограф і благодійниця Ілона Гвоздьова та інші.

Ведучий заходу: Андрій Чорновол.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 28.03.2024 19:05