Фото: ілюстративне Джерело: ТСН

У мережі поширюють відео з ймовірним начальником ТЦК Рівненської області: з'явилась реакція ЗСУ

У Сухопутних військах почали перевірку стосовно відео, яке у соцмережах поширюють антиукраїнські джерела. Воно, ймовірно, стосується начальника одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Рівненської області. 

Про це повідомляють у Telegram-каналі Сухопутні війська.

У прес-службі зазначили, що у мережі з антиукраїнських джерел шириться відео за участі, ймовірно, начальника одного з військкоматів Рівненщини.

"З приводу оприлюдненого відео розпочато службову перевірку. Надалі належна оцінка буде надана як змісту змонтованого відеоряду, часового проміжку, так і факту встановлення таємного відеоспостереження у службовому приміщенні", — йдеться у повідомленні Сухопутних військ.

Також, згідно з заявою військових, ініційовано звернення до відповідних правоохоронних органів щодо сприяння у розслідуванні та обʼєктивному, всебічному з’ясуванні всіх обставин події.

Раніше заступник начальника Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування і соціальної підтримки розповідав, що на Прикарпатті громада агресивно ставиться до працівників територіальних центрів комплектувань через те, що вони нібито самі не йдуть воювати на передову. Такі наративи, які очорняють працівників військкоматів, активно просуває російська пропаганда.

Нагадаємо, на початку лютого у Космачі на Івано-Франківщині близько сотні людей перекрили дорогу і зупиняли автівки, шукаючи в них людей, пов'язаних з працівниками Територіального центру комплектування і соціальної підтримки. У ході самовільних перевірок машин місцеві побили двох жінок та дитину.

Також на Буковині двоє чоловіків напали на працівників територіального центру комплектування із сокирами. До того ж один із хуліганів наїхав на військового машиною.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 28.03.2024 10:41