Фото ілюстративне. Джерело: inpoland.net.pl

У Варшаві невідомі напали на українця та вкрали велику суму грошей: подробиці

Група осіб у центрі Варшави напали на 58-річного громадянина України та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Зловмисники втекли з місця події, залишивши потерпілого пораненим.

Про це повідомляє InPoland.

За даними джерела, інцидент стався у центрі Варшави, де невідомі в масках напали на 58-річного українця: чоловік у цей час входив у багатоквартирний будинок на вулиці Кошиковій.

За попередніми даними, нападники вдарили українця, кинули його на землю та жорстоко побили, після чого відібрали у нього велику суму грошей. Ці кошти потерпілий нещодавно отримав у пункті обміну валют на вулиці Івана Павла II, де він конвертував 400 тисяч євро у злоті.

"Кримінальне розслідування у цій справі веде прокуратура Варшави-Середмістя, яке зосереджено на виявленні та притягненні до відповідальності зловмисників", — повідомив Якуб Пациняк, речник центральної поліції.

Відомо, що зловмисники втекли з місця інциденту, залишивши потерпілого українця пораненим. Наразі правоохоронні органи вживають усіх можливих заходів для розшуку злочинців та встановлення осіб, які були причетні до нападу.

Після нападу громадянина України доставили до лікарні з серйозними тілесними ушкодженнями: його стан оцінюється як важкий. Цей інцидент спричинив серйозне занепокоєння серед громадськості, особливо в умовах зростальної кримінальної активності у регіоні. Суспільство вимагає від влади негайних заходів, адже злочинність у Варшаві набирає масштабних обсягів.

Нагадаємо, у польському Каменець-Зомбковицькому 17 озброєних футбольних фанатів прийшли до будинку, де жили два українці, розпочали їх бити та пограбували. Частину зловмисників уже затримали.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 26.04.2024 15:47