Віктор Циганков і Артем Довбик. Джерело: "Жирона"

Український футболіст Довбик двома голами допоміг "Жироні" виграти важливий матч в Іспанії (відео)

Форвард збірної України Артем Довбик забив два голи за "Жирону" в чемпіонаті Іспанії. Каталонська команда, за яку також виступає ще один українець Віктор Циганков, перемогла севільський "Бетіс" із рахунком 3:2.

Цей матч двох команд з верхньої частини турнірної таблиці був дуже важливим для обидвох суперників. Каталонці повели в рахунку на 36-й хвилині, коли Довбик упевнено реалізував одинадцятиметровий. Однак севільці встигли відігратися ще до перерви. Вілліан Жозе підстеріг помилку оборонця під пресингом і перекинув м'яч через воротаря.

У другому таймі український форвард вдруге вивів "Жирону" вперед. У швидкій атаці господарів Порту знайшов вільного Довбика, а той у два дотики реалізував гольовий момент. Цю атаку розпочав Циганков. Та "Бетіс" знову відігрався зусиллями бразильця Вілліана Жозе.

Проте останнє слово було за командою головного тренера Мічела. У доданий арбітром час перемогу для "Жирони" вирвав уругвайський ветеран Крістіан Стуані — 3:2.

Завдяки перемозі "Жирона" залишилася на третій сходинці турнірної таблиці чемпіонату Іспанії. Команда Довбика та Циганкова набрала 65 очок. Каталонці на 9 пунктів випереджають "Атлетік" із Більбао, який провів на матч менше.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що керівництво іспанського футбольного клубу "Жирона" прагне продовжити контракти з Артемом Довбиком і Віктором Циганковим, а також головним тренером команди Мічелом Санчесом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 31.03.2024 20:34