Фото: ілюстративне Джерело: "Вікіпедія"

В авіакатастрофі у США загинув генеральний директор одного з найбільших банків Нігерії

В пустелі Південної Каліфорнії неподалік національного заповідника Мохаве зазнав аварії вертоліт Eurocopter EC 130, на борту якого перебували шість людей, у тому числі генеральний директор нігерійського банку Access Bank.

Про це повідомляє ABC News.

"Двоє членів екіпажу та четверо пасажирів вилетіли з Палм-Спрінгс, штат Каліфорнія, о 20:45. За словами офіційних осіб, вони прямували до Боулдер-Сіті, штат Невада, приблизно за 26 миль (приблизно 42 км) від Лас-Вегаса", — йдеться в повідомленні.

За даними видання, серед пасажирів були головний виконавчий директор нігерійського комерційного банку Access Bank Герберт Вігве, його дружина та син. Усі вони загинули.

Водночас член Національної ради з безпеки на транспорті Майкл Грем заявив, що гелікоптер Eurocopter EC-130 не мав диктофона в кабіні пілота або реєстратора польотних даних, що ускладнює встановленні обставин та причин катастрофи.

"Метеоролог працює над аналізом точних погодних умов, щоб підтвердити повідомлення місцевих свідків про дощ та "зимову суміш", включаючи сніг", — заявив Грем.

До того ж гендиректор Світової організації торгівлі Нгозі Оконджо-Івеала підтвердила інформацію, що серед загиблих був колишній голова нігерійської фондової біржі NGX Group Бімбо Огунбанджо.

"Страшно засмучена новиною про жахливу втрату Герберта Вігве, генерального директора групи Access Bank, його дружина та син, а також Бімбо Огунбанджо загинули в аварії гелікоптера", — наголила Нгозі Оконджо-Івеала.

Вона також висловила співчуття родинам усіх загиблих.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишній прем’єр-міністр Нідерландів Дріс ван Агт разом із дружиною пішов із життя внаслідок проведеної процедури евтаназії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 12.02.2024 13:40