Фото: вікіпедія

Значні руйнування та 10 травмованих: влада показала наслідки удару по вокзалу на Харківщині

У четвер, 25 квітня, російські окупанти атакували залізничний вокзал у Балаклії на Харківщині. Внаслідок ворожого обстрілу постраждали 10 людей.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. Також він показав фото наслідків "прильоту".

За його словами, окупант вдарив ракетою по залізничному вокзалу, коли постраждалі перебували у пасажирських вагонах електропоїзда "Харків — Ізюм". 

Станом на 19:14 відомо про 10 поранених людей. Зокрема, п'ятеро жінок віком 37, 47, 60, 37, 48 років та п'ятеро чоловіків 39, 49, 49, 55 та 62 років отримали вибухові травми різного ступеня важкості. Усім пораненим надається допомога у медичному закладі.

Синєгубов зазначив, що у будівлі залізничного вокзалу вибиті вікна. Також пошкоджений електропотяг, який на момент обстрілу був на відстані 15 метрів від епіцентру влучання.

Усі фото: Харківська ОВА

Усі фото: Харківська ОВА

"Ліквідація наслідків обстрілу триває. Тип ракети та інші деталі обстрілу наразі встановлюються", — додав голова Харківської ОВА.

Нагадаємо, 25 квітня російські окупанти здійснили масовану атаку по залізничній інфраструктурі Донецької, Харківської та Черкаської областей. Внаслідок ворожого обстрілу загинуло троє працівників "Укрзалізниці".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.04.2024 20:27