Джо Байден. Фото: Офіс президента

Американські виборці схвильовані віком Байдена: як відреагував президент США

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден висловив оптимізм щодо своєї здатності керувати країною попри солідний вік. У своєму зверненні до виборців він наголосив, що важливим є не вік людини, а те, "скільки років нашим ідеям".

Про це повідомляє CNN.

"Я оптиміст. Я справді оптиміст. Мої співвітчизники американці, проблема, яка стоїть перед нашою нацією, полягає не в тому, скільки нам років, а в тому, скільки років нашим ідеям?", сказав Джо Байден.

Чинний президент висловив оптимізм щодо своєї здатності керувати країною, посилаючись на свій вік, який викликає суперечки серед деяких виборців, які кажуть, що він занадто старий.

Видання зауважує, що Байден вже є найстарішим президентом в історії, випереджаючи Рональда Рейгана, якому наприкінці другого терміну було 77 років. У разі обрання у 2024 році Байдену наприкінці другого терміну буде 86 років.

"Коли ви досягнете мого віку, деякі речі стануть більш зрозумілими, ніж будь-коли", запевнив у своїй промові Байден.

Нагадаємо, президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден заявив, що Україна зможе зупинити російського диктатора Володимира Путіна, якщо отримає всю необхідну для цього зброю. На його думку, допомогу Україні блокують ті, хто хочуть відійти від світового лідерства. Так, президент США наголосив, що, якщо Америка перестане підтримувати Україну, це поставить її під загрозу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 08.03.2024 09:33