Фото: lomus_official

Чи готовий Усик взяти в руки зброю та воювати проти Росії: рішуча заява боксера

Український боксер надважкої ваги Олександр Усик, який володіє трьома чемпіонськими поясами, готовий у разі потреби воювати проти російської армії. Він зазначив, що багато його друзів загинули на війні або зазнали тяжких поранень.

Таку заяву Усик зробив в інтерв'ю виданню The Times

Український боксер наголосив, що він активно підтримує військових, відзначивши їхній бойовий дух та оптимізм, який у багато разів перевершує настрої серед цивільних.

"Я готовий вирушити на фронт, якщо знадобиться. Жахливо, коли хлопець залишається без руки та ноги. У мене багато друзів, які зараз захищають нашу країну від ворога. Хтось загинув. Хтось втратив кінцівки. Я відвідую їх, розмовляю з ними та допомагаю чим можу. Їх хоробрі серця все ще б'ються. Вони не зневірилися. Вони позитивніші, ніж люди, яким не доводиться постійно думати про війну", — наголосив Усик.

Варто зазначити, що бій Усика та Ф’юрі мав відбутися 17 лютого, але через розсічення британця його відклали. Згодом з'явилась офіційна заява організаторів, що поєдинок між українським та британським боксером пройде 18 травня в Ер-Ріяді.

Раніше Ф'юрі зробив офіційну заяву щодо травми. Він попросив вибачення у всіх причетних до організації бою і вболівальників, а також пообіцяв працювати над якомога швидшим поверненням у ринг.

Команда Усика стримано відреагувала на травму суперника. Оточення українця припустило екстрену організацію титульного бою для свого клієнта. Найімовірніший опонент — обов'язковий претендент на пояс IBF Філіп Хрговіч із Хорватії.

Своєю чергою хорватський супертяж Агрон Смакічі відреагував на інцидент, який стався під час спарингу з чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі, в якому британець отримав розсічення. Він запевняє, що удар був у межах правил.

Нагадаємо, що 1 лютого в мережі з’явилося промо-відео до бою за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі. У ролику українець і британець постають в образі героїв вестерну, гладіаторів, піратів і анімаційних героїв.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 10.02.2024 09:05