Фото: Facebook-сторінка Олексія Данілова

Данілов продовжить працювати на дипломатичному напрямку, — Зеленський

Колишній секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов продовжить працювати вже на дипломатичному напрямку. 

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський на засіданні оновленої РНБО.

Також Зеленський подякував екс-секретарю РНБО Данілову за роки роботи.

"Олексій Мячеславович продовжить свою роботу на іншому напрямку. На напрямку дипломатичному", — сказав він. 

Зазначимо, що новим секретарем РНБО Зеленський призначив очільника Служби зовнішньої розвідки Олександра Литвиненка. 

Раніше Олексій Данілов прокоментував своє звільнення з посади секретаря РНБО та запевнив, що на сьогодні йому не соромно за свою роботу та роботу його команди.

"4 роки 5 місяців 24 дні роботи на посаді Секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Роботи, якій віддавались до останку. Дні, за які не соромно. Години, які летіли блискавично. Дякую долі, що дала мені можливість служити своїй країні і своєму народові в час миру і в час війни! Дякую Президентові України за довіру і за можливість бути причетним до написання Великої Історії в момент найбільшого випробування і найбільшого піднесення! Дякую нашій команді, яка проробила величезну роботу, створивши унікальні інформаційно-аналітичні системи, журналістам і справжнім професіоналам, усім тим, хто допомагав у нашій роботі", — пише зазначив Данілов.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський звільнив посла України в Молдові Марка Шевченка. Відомий український історик працював у сусідній країні з грудня 2019 року.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 29.03.2024 14:30