Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

"Максимальний темп, аби дати електрику людям": Зеленський розповів, де ситуація найважча після обстрілів Росії

Найскладніша ситуація після масованого обстрілу рашистів 22 березня залишається в Харкові. Там триває підключення світла для побутових споживачів.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський, який опублікував відповідний пост у своїх соціальних мережах.

"Отримав усі необхідні доповіді щодо відновлювальних робіт у наших областях після російського удару в пʼятницю: звіти від МВС, енергетиків, регіонів. Всюди безперервно тривала робота", — запевнив він.

Український президент подякував кожній ремонтній бригаді, всім працівникам енергетичних компаній, рятувальникам із ДСНС України, всім залученим комунальним службам.

"Найскладніше досі у Харкові. Продовжується підключення до електрики побутових споживачів. Темп максимальний з можливого зараз. Дніпропетровщина — вся область підключена, крім частини споживачів у Нікополі. Робиться все, щоб і там дати електрику", — зазначив він.

За його словами, на Сумщині, Полтавщині, Одещині, Вінниччині, Франківщині, Хмельниччині, Миколаєві та Запоріжжі — фактично всюди відновлено технічну можливість подачі електрики. В частині громад діють аварійні графіки відключень.

"Окремо сьогодні вже відбулася доповідь військового командування. На фронті стабільно. Вдячний усім солдатам і командирам за збереження наших позицій і необхідні дії", — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що під час вечірнього відеозвернення 22 березня президент Володимир Зеленський теж приділив особливу увагу масштабному обстрілу України. Він наголосив, що нашій державі бракує систем протиповітряної оборони для захисту від ворожих атак.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.03.2024 11:56