Мар'яна Безугла. Джерело: Facebook

"Мар’яна — брехуха": пристрасті навколо Безуглої — з фракції вийшла, з партії — ні

Народна депутатка від партії "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко звинуватила депутатку від партії "Слуга народу" Мар'яну Безуглу в тому, що вона не виконала свою обіцянку щодо виходу із фракції.

Про це Ірина Геращенко написала у Facebook.

"Марʼяна — брехуха. Памʼятаєте, як вона пафосно заявила, що написала заяву на вихід із фракції. Сьогодні "Європейська Солідарність" закликала Олександра Корнієнка негайно її оприлюднити, бо вже минуло два місяці. Перший віце-спікер поінформував, що станом на сьогодні жодних заяв про вихід з фракції від Марʼяни не надходило", — зазначила Геращенко.

Річ у тому, що на початку січня Мар'яна Безугла повідомила, що написала заяву на вихід із фракції та партії "Слуга народу". Згодом із партії її виключили, проте вона залишалася у складі фракції. Геращенко дослідила це питання і повідомила, що для виходу із фракції "Слуга народу" Безугла не писала жодних заяв.

Через декілька хвилин Мар'яна Безугла опублікувала пост-відповідь для Ірини Геращенко у Facebook.

"Я подавала заяву на вихід із фракції, але її завернули, "неправильно оформлена". Коротше, формально не відпускають", — наголосила Безугла.

Також нардепка додала, що з партії "Слуга народу" вона вийшла, і всі процедури пройшла, тож тепер "усі питання до керівництва фракції".

Раніше народна депутатка Мар’яна Безугла написала заяву на вихід із фракції та партії "Слуга Народу". Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"Слабка фракція та партія у війну мені не потрібна. Продовжу підтримувати ініціативи президента, але не хочу мати спільні зобовʼязання з нардепами фракції, які встромляють ніж у спину", — заявила вона.

Згодом нардепку Мар'яну Безуглу було виключено з партії "Слуга народу". Як заявляла Безугла, в партії "не відбувається майже нічого". Тоді ж Геращенко стверджувала, що Офіс президента та керівництво Ради бояться виходу Безуглої із фракції.

Нагадаємо, що 6 лютого, народна депутатка Мар'яна Безугла офіційно вийшла з політичної партії "Слуга народу". Відповідну заяву задовольнила голова партії Олена Шуляк.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 28.03.2024 16:43