Фото: Кирило Буданов. Джерело – armyinform.com.ua

"Ми зайдемо в Крим": Буданов пояснив, чому не шкодує про свої слова

Очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов не шкодує про свої минулі висловлювання про те, що українська армія зайде у тимчасово окупований Крим. Він нагадав, що під час однієї з операцій підрозділи Сил оборони таки потрапили на півострів.

Про це Буданов заявив в інтерв'ю BBC.

"Я казав, що "ми зайдемо в Крим". Я ніколи не жалкую про минуле. Взагалі про будь-яке. Те, що інколи ситуація різко кардинально змінюється — зрештою, якщо ви вже говорите про мої особисті слова, то наші підрозділи в Крим зайшли", — сказав глава української розвідки.

Кирило Буданов також не вважає, що такі прогнози дають людям марну надію.

"Ні, вони не дають марну надію. Це прогнози реального часу. Якщо щось повертається трошки інакше — вибачте, це вносить свої корективи", — додав він.

Що Буданов говорив про контрнаступ у 2023 році

Буданов був переконаний, що повільний темп просування проти окопаного і добре підготовленого ворога — це просто відображення реальності. Він не розумів тих, хто пророкував швидкий крах російських ліній. 

"Олівець сильний чи слабкий? Це залежить від того, як на нього дивитися". Контрнаступ триває. В України ще є час. До настання брудного сезону ще більше місяця. "І це факт", — заявив головний розвідник.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що процес деокупації Кримського півострова пройде легше, ніж захопленого росіянами Донбасу. У цьому важливу роль відіграє ментальне повернення людей до України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.04.2024 09:31