Фото: соцмережі

На Київщині чоловік до смерті побив рідну тітку: деталі трагедії

На Київщині 30-річний чоловік до смерті побив рідну тітку. Злочинця затримали правоохоронці, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомила прес-служба поліції Київщина.

Відомо, що трагічна подія трапилася в приватному будинку у Фастові на Київщині. Між 50-річною жінкою та її родичем виник конфлікт, під час якого останній завдав смертельних ударів кіркою своїй жертві. 

Тіло жінки виявив син та повідомив до поліції. Працівники поліції з'ясували, що під час розпиття алкогольних напоїв, між потерпілою та її 30-річним племінником виник конфлікт. Злочинець завдав тітці множинні удари металевим приладдям в область голови, внаслідок чого жінка померла на місці події.

Фото: Нацполіція

Фото: Нацполіція

Правоохоронці затримали зловмисника та помістили до ізолятора тимчасового тримання. У суді підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.

Фото: Нацполіція

Фото: Нацполіція

Нагадаємо, нещодавно у Львові поліцейські викрили зловмисника, якого підозрюють у нанесенні смертельних травм своїй матері. За скоєне 50-річному львів'янину загрожує покарання — позбавлення волі на строк до десяти років.

Також в Ужгороді поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 23-річної жінки, з якою він познайомився в Інтернеті.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 24.04.2024 14:51