Фото: Сумська ОВА

На Сумщині через ворожий обстріл спалахнув житловий сектор (фото, відео)

Пізно ввечері у четвер, 21 грудня, через обстріл Сумського району з території країни-агресора сталася пожежа в одному із населених пунктів.

Про це повідомили у Сумській військовій обласній адміністрації.

Полум'я спалахнуло в житловому секторі. Рятувальники локалізували загоряння, відвернувши небезпеку від будинків, і ліквідували пожежу.

Інші обстріли України

Напередодні російські окупанти півтора десятка разів атакували Нікопольщину у Дніпропетровській області. Внаслідок обстрілів загинули двоє жінок 60 та 46 років. Також поранено 86-річного чоловіка. Його рятувальники витягли з потрощеного будинку.

Крім того, у четвер війська країни-агресорки завдали удару по Торецьку Донецької області. Рашисти скинули дві авіабомби прямо на шахту, у якій на той момент перебували гірники.

У Києві від ворожої атаки дронами постраждали три райони — Солом'янський, де у багатоповерхівці сталася пожежа на верхніх поверхах й постраждали двоє людей; Дарницький, де внаслідок падіння уламків дрона, виникла пожежа у двоповерховому приватному будинку; Голосіївський, де сталося падіння уламка без руйнувань та постраждалих.

Нагадаємо, що внаслідок нічного обстрілу "шахедами" Київщини зафіксовано влучання уламків й пошкодження трьох приватних будинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Відео, 22.12.2023 08:35