Фото: Pixabay

На Тернопільщині чоловік закликав до повалення влади та вбивства чиновників: як його покарали

Мешканець Тернопільщини закликав до повалення державної влади, вбивства чиновників та правоохоронців. Зрадника засудили до трьох років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомила прес-служба Тернопільської обласної прокуратури.

"За публічного обвинувачення прокурора Тернопільської обласної прокуратури Бучацький районний суд засудив до трьох років позбавлення волі з конфіскацією майна, що є його приватною власністю, окрім житла, жителя Бучача за публічні заклики до насильницької зміни, повалення конституційного ладу та захоплення державної влади", — йдеться у повідомленні.

Відомо, що мешканець міста Бучач з листопада 2019 року до середини липня 2020 року на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook публікував заклики про насильницьке повалення конституційного ладу та захоплення державної влади в Україні.

У своїх дописах зрадник закликав вбивати чиновників та правоохоронців. Свої вчинки чоловік пояснював тим, що 23 січня 2017 року в нього ніби-то викрали автомобіль, проте, на його думку, правоохоронці не вжили всіх заходів для його розшуку.

"За вироком суду він проведе три роки за ґратами. Вирок вступив у законну силу", — зазначили в прокуратурі.

Нагадаємо, наприкінці лютого правоохоронці затримали зрадника, який працював на окупантів. Чоловік ремонтував російські танки під час боїв за Харківську область.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 21.03.2024 00:42