Неймар більше не зіграє за ПСЖ і участь в ЧС-2018 під питанням

04 БЕРЕЗНЯ 2018 19:38

Футболіст збірної Бразилії і французького клубу «Парі Сен-Жермен» Неймар буде прооперований і пропустить залишок сезону. У четвер форвард пройшов обстеження в Ріо-де-Жанейро, за результатами якого у нього діагностували перелом п'ятої плеснової кістки ступні. Футболістові буде потрібна операція, відновлення після якої займе два з половиною - три місяці, передає TrueUA.

Родріго Ласмар, головний лікар збірної Бразилії: «Виходячи з поставленого діагнозу, не було ніяких сумнівів з приводу майбутнього лікування. Як з нашого боку, так і з боку ПСЖ, було прийнято одностайне рішення про хірургічне втручання. Два з половиною - три місяці це крайній термін, протягом якого ми будемо працювати . Звичайно ж, багато що залежить від індивідуальності гравця і від того, як швидко він піде на поправку».

Найдорожчий в світі футболіст був травмований 25 лютого в матчі чемпіонату Франції паризького клубу з «Марселем». Спочатку мова йшла про те що він пропустить не більш двох тижнів. Однак зараз стало зрозуміло, що в цьому сезоні Неймар більше не зіграє за ПСЖ. Більш того, під питанням знаходиться і його участь в Чемпіонаті Світу з футболу, який стартує 14 червня в Росії.

Спорт, 04.03.2018 19:38