Фото ілюстративне. Джерело: Генштаб ЗСУ

Окупанти атакують Україну дронами: на Київщині працює ППО

У четвер, 28 березня, Київська область зазнала російської атаки ударними безпілотниками "Шахед". У регіоні працюють Сили протиповітряної оборони.

Про це інформує Київська обласна військова адміністрація.

"Мешканці Київщини! Зафіксовано рух ворожих БпЛА! У регіоні працюють сили протиповітряної оборони", — йдеться в повідомленні.

Київська обласна влада закликала людей не фотографувати та не знімати роботу наших захисників.

"Не нехтуйте правилами безпеки. Залишайтеся в укриттях до закінчення повітряної тривоги", — підсумували в Київській обласній військовій адміністрації.

Практично щоночі ворожі дрони-камікадзе залітають на територію України. Востаннє такий наліт безпілотників відбувся минулої ночі, 28 березня. Тоді загалом ворог застосував 28 своїх безпілотників. Як зазначали у Повітряних силах Збройних сил України, Силам протиповітряної оборони вдалося знищити 26 дронів у межах Одеської, Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей. Унаслідок падіння уламків збитих безпілотників пошкоджено декілька приватних будинків у Запоріжжі. Отримали поранення цивільні.

Нагадаємо, що, за інформацією керівниці Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони Півдня України Наталії Гуменюк, у ніч на 28 березня безпілотники намагалися пошкодити енергетичну інфраструктуру, прокладаючи маршрут через житлову забудову.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.03.2024 23:35