Фото ілюстративне зі соціальних мереж

Під час повітряної тривоги в Одесі пролунали вибухи

У вівторок, 13 лютого, в Одесі пролунали вибухи. В області оголошували повітряну тривогу.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Повітряні сили о 14:28 попереджали про загрозу для областей, де оголошена повітряна тривога.

"Активність ворожої тактичної авіації на південному напрямку! Загроза застосування авіаційних засобів ураження!" — йшлося у повідомленні військових.

Згодом в ОВА закликали жителів Одеси та області перебувати у безпечних місцях до відбою повітряної тривоги. Також місцеві пабліки писали, що місті працювали системи протиповітряної оборони.

О 14:47 військові заявили про відбій повітряної тривоги.

Варто додати, що керівниця об’єднаного прес-центру Оперативного командування "Південь" Наталя Гуменюк заявила, що армія країни-агресорки продовжує маневрування корабельним угрупованням в Чорному морі у кількості від п'ятьох до сімох одиниць. Посадовиця зазначила, що ситуація в морі залишається досить стабільною. За її словами, ворог постійно змінює кількість кораблів, оскільки і заведення, і виведення ракетоносіїв у море з місць базування також відбувається фактично упродовж доби.

Нагадаємо, вночі 13 лютого війська країни-агресорки випустили по Україні понад два десятки іранських дронів-камікадзе типу "Шахед". У результаті бойової роботи знищено 16 ударних БпЛА ворога у межах Дніпропетровської, Запорізької та Херсонської областей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.02.2024 14:54