Фото: соцмережі / ілюстративне

Рашисти скинули авіабомбу на Херсон: поранення отримав семирічний хлопчик

У п'ятницю ввечері, 8 березня, російські терористи вгатили авіабомбою по Херсону. Внаслідок ворожого удару постраждав семирічний хлопчик.

Про це повідомляє у Telegram-каналі начальник Херсонська обласна військова адміністрація.

"Ворог вдарив по Херсону. Внаслідок влучання авіабомби в будинок постраждав семирічний хлопчик", — йдеться у повідомленні адміністрації.

Там також повідомили, що "швидка" доставила дитину до лікарні: медики діагностували вибухову травму та контузію. Лікарі надають хлопчику допомогу.

В Херсонській ОВА також додали, що близько 22:49 на місці обстрілу деблокували двох літніх людей з квартири на третьому поверсі.

"Їх евакуювали в безпечне місце", — додали в прес-службі Херсонської ОВА.

Раніше російські загарбники запустили на територію України безпілотні літальні апарати типу "Шахед". Дрони-камікадзе рухалися через Полтавщину в напрямку столиці.

Нагадаємо, вночі 8 березня війська країни-агресорки атакували Україну ракетами та іранськими дронами-камікадзе типу "Шахед". Під прицілом ворога перебували південні та східні регіони. В результаті бойової роботи було збито 33 "шахеди" у межах Кіровоградської, Одеської, Херсонської, Миколаївської та Харківської областей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.03.2024 23:51