Фото: Донецька обласна прокуратура

Росіяни вдарили по Селидовому на Донеччині: поранено бабусю та двох її онуків (фото)

Російські загарбники продовжують нічні атаки на мирне населення України. У ніч на 12 лютого ворог здійснив обстріл м. Селидове на Донеччині, внаслідок якого поранення дістали бабуся та двоє її онуків.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

Зазначається, що 12 лютого, близько 00:30, росіяни здійснили обстріл приватного сектора міста Селидового трьома ракетами С-300. В результаті атаки поранено 63-річну жінку та двох її онуків 10 й 17 років. Також вибухами пошкоджено щонайменше п'ятнадцять приватних домоволодінь та лінії електропередач.

"Усіх постраждалих з мінно-вибуховими травмами та забійними ранами ушпиталили для надання кваліфікованої медичної допомоги", йдеться у повідомленні.

Прокурори продовжують вживати всі можливі й належні заходи для фіксації воєнних злочинів Росії проти мирного населення регіону. За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, вночі 8 лютого російські військові масовано обстріляли Селидове на Донеччині. Загалом по місту рашисти випустили вісім ракет: чотири з них, за попередніми даними, зроблені у Північній Кореї.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.02.2024 09:52