Володимир Зеленський під час розмови з журналістом CBS News. Скріншот із відео

"Сміховинні інсинуації": Зеленський розповів, для чого Путіну теракт у Підмосков'ї

Російський диктатор Володимир Путін використовує нещодавній теракт під Москвою з єдиною метою: він хоче виправдати абсурдну тезу, що "України не існує".

Таку заяву зробив президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю телеканалу CBS News. За його словами, зміна уваги всього світу — це не все, чим намагався скористатися диктатор Володимир Путін.

Для Зеленського не стало сюрпризом, коли Путін спробував звинуватити Україну в нібито причетності до нещодавнього теракту під Москвою. Відповідальність за нього на себе взяла ІДІЛ, а офіційні особи США кажуть, що немає нічого, що могло би поставити під сумнів це твердження. Зеленський назвав інсинуації Путіна "сміховинними".

"Навіть після того, як ІДІЛ взяла на себе відповідальність!" — здивувався президент Зеленський.

Український президент сказав, що Путіна не хвилює, чи це терористичний акт, чи це економічний акт, чи це нафтова промисловість, чи будь-яка з цих сфер. Путін використовує це для максимального об'єднання свого суспільства.

"Він використовує все це тільки з однією метою — виправдати, що "України не існує", — сказав Зеленський.

Нагадаємо, раніше в одному з вечірніх відеозвернень президент Володимир Зеленський звинуватив російський режим у спробах перекинути на Україну відповідальність за теракт у торговому центрі поблизу Москви. При цьому він назвав російського диктатора Володимира Путіна "нікчемою".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.03.2024 17:40