У Харкові відбулась бійка між українськими вболівальниками та фанатами Роми

22 ЛЮТОГО 2018 13:46

Перед першим матчем 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Шахтар – Рома (2:1) побились українські та італійські фанати.  

Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Football24.  

У середу, 21 лютого, у Харкові відбулась бійка між українськими та італійськими фанатами перед матчем 1/8 фіналу ЛЧ Шахтар – Рома (2:1).   

Про це в своєму Фейсбук написала журналістка видання «Слобідська Україна» Юлія Горобець. За її інформацією, це була спланована сутичка:  

«Вчора я випадково опинилася свідком сутички фанатів двох клубів. Йшла з роботи до метро, коли назустріч повалила юрба агресивних хлопців в балаклавах. Нехай це був спланований бій за правилами. Але в той момент було насправді страшно. Перехожі, щоб не потрапити під гарячу руку учасників бійки, були змушені тікати в найближчу кав'ярню. Спасибі персоналу, який навіть за прилавок пускав людей, коли в цю ж кав'ярню увірвалися і «бійці».   

Як тільки хлопці вийшли, всі двері були замкнені на замок і, як мені сказала одна зі співробітниць кафе, була викликана поліція.  

Я не думаю, що хтось із учасників вчорашньої сутички хотів заподіяти шкоду мені або іншим перехожим. Але якщо великий футбол в Харкові неможливий без вуличних бійок фанатів із застосуванням палиць, фаєрів, іншої піротехніки і, ймовірно, цегли, то, на мій погляд (суб'єктивний), краще б такого футболу не було».

 

Спорт, 22.02.2018 13:46