Російські вибори у столиці Молдови. Фото зі соцмереж

У Молдові чоловік жбурнув коктейлі "Молотова" в російське посольство під час "виборів Путіна" (відео)

У неділю, 17 березня, у столиці Молдови Кишиневі 54-річний чоловік кинув два коктейлі "Молотова" на територію посольства Росії. Там відкрили виборчу дільницю для голосування на "виборах Путіна".

Про це повідомив NewsMaker.

Правоохоронці зазначили, що в момент затримання чоловік встигнув кинути через паркан російського посольства два коктейлі "Молотова". Після цього його все ж затримали й ідентифікували.

Протестувальником виявився громадянин Молдови, який стверджує, що він також є й громадянином Росії. Наразі правоохоронці перевіряють його слова. Свої дії він мотивував тим, що не задоволений діями російської влади.

У посольстві Росії засудили вчинок чоловіка та закликали до "суворого покарання".

"Чекаємо справедливого та суворого покарання "вогнеметача". Попри провокації, голосування на дільниці триває в штатному режимі. Зазначаємо високу активність і велику кількість охочих взяти участь", — йдеться у повідомленні рашистів.

Як відомо, сьогодні третій день виборів президента Росії. Єдина дільниця для голосування громадян Росії в Кишиневі відкрилася на території посольства Російської Федерації в центрі міста.

Нагадаємо, що, за інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російські окупанти змушують мешканців окупованих територій України брати участь у так званих "виборах" президента Росії. Але при цьому вони стверджують, що можуть "намалювати" Путіну й 200 відсотків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 17.03.2024 16:19