Фото: Marcin Bielecki / PAP

У Польщі сталася ДТП за участі британських військових: постраждали п'ятеро солдатів

У четвер, 25 квітня, у польському місті Щецин сталася дорожньо-транспортна пригода за участі британської військової техніки. Внаслідок зіткнення п'ятеро військовослужбовців постраждали.

Як повідомляє RFM24, зіткнулися три військові вантажівки, які їхали колоною по Старгардській дорозі в Щецині.

Прес-секретар провінційного штабу державної пожежної служби міста Щецин Томаш Кубяк зазначив, що на місце аварії прибули чотири бригади рятувальників та три бригади медиків швидкої допомоги, які госпіталізували постраждалих.

ДТП в Щецині

Фото: Marcin Bielecki / PAP

"На місце прибули медики швидкої допомоги. Там було п'ятеро постраждалих, четверо чоловіків і жінка. У пацієнтів травми нижніх кінцівок та пошкодження хребта. Всі постраждалі у стані свідомості, загрози їх життям немає", — каже прес-секретар Воєводської станції швидкої допомоги Щецина Наталія Дорохович.

Раніше, а саме 21 квітня, у Німеччині двоповерховий автобус зі школярами зазнав аварії. ДТП сталася близько 06:30 за місцевим часом на автобані A45 у напрямку Дортмунда. У салоні було 75 пасажирів, переважно школярі 15-17 років з Марбурга, а також особи, які їх супроводжували. Діти їхали на екскурсію до Великої Британії. Внаслідок надзвичайної ситуації постраждав водій і 27 школярів.

За інформацією видання Bild із посиланням на німецьку поліцію, три дівчини та хлопець зазнали серйозних травм. Наразі вони перебувають у лікарні, але загрози їхньому життю немає. Водія також госпіталізували з травмами, які назвали легкими. Незначні ушкодження виявили й у 16 школярів, їм допомогу надали на місці. Вчителі, які їхали із дітьми, не постраждали, однак перебували в шоковому стані.

Нагадаємо, що в Італії, у провінції П’ємонт, 31 березня в аварії загинула 21-річна модель з України. Також загинув водій автівки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 26.04.2024 09:40