Скріншот з відео

У Санкт-Петербурзі спалахнув криголам "Єрмак" (відео, фото)

У четвер, 29 лютого, сталася масштабна пожежа у Великому порту російського міста Санкт-Петербург. Там спалахнув криголам "Єрмак", що підлягав утилізації.

Про це повідомляють російські ЗМІ, зокрема Telegram-канал "112".

Уточнюється, що судно наразі не експлуатується. За попередньою інформацією, спалах відбувся у складському приміщенні на першій палубі, коли там проводилися зварювальні роботи. Про постраждалих не повідомляють.

"Пожежники намагаються не допустити розповсюдження вогню. На місці працюють оперативні служби, Північно-Західна транспортна прокуратура РФ розпочала перевірку", — йдеться у повідомленні. 

За даними російського МНС, повідомлення про спалах судна надійшло близько 11:30. При цьому у відомстві розповіли, що спочатку надійшла заявка про те, що нібито горить будівельне сміття.

Рятувальники уточнили, що площа пожежі становила 20 м2. Попередньою причиною займання називають зварювальні роботи.

Повідомляють, що під час гасіння пожежі було залучено дванадцять машин та 46 пожежників.

Відомо, що криголам "Єрмак" перебував на утилізації. Відповідний тендер у січні минулого року оголосив "Росморпорт". Роботи оцінені у 155 мільйонів російських рублів.

Нагадаємо, у ніч на 9 лютого у Сіверському районі Краснодарського краю Російської Федерації сталася пожежа на Ільському нафтопереробному заводі. За попередньою інформацією, об'єкт атакував безпілотник.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 29.02.2024 15:40