Наслідки удару по Києву. Джерело: ДСНС Києва

"Україні потрібно більше ППО": Зеленський показав світу наслідки російського терору Києва

Російські окупанти атакували Київ балістичними ракетами. Унаслідок удару є пошкодження в міській забудові. Відомо про п’ятьох постраждалих.

Про це розповів президент України Володимир Зеленський, залишивши відповідний допис у своїх соціальних мережах.

"Дякую рятувальникам Державної служби з надзвичайних ситуацій України, поліції, комунальникам і всім залученим службам, які цього ранку ліквідовують наслідки російської атаки проти Києва", — зазначив він.

Український президент додав, що російські терористи завдали удару по столиці балістичними ракетами. На жаль, є пошкодження у будинках у звичайній міській забудові. На цей час відомо про п’ятьох постраждалих. Триває розбір завалів.

"Ми не втомлюємося повторювати, що Україні потрібно більше протиповітряної оборони. Це безпека для наших міст і збережені людські життя. Всім нам у світі, хто поважає та захищає життя, треба зупинити цей терор", — підсумував Володимир Зеленський.

Як відомо, у Сполучених Штатах Америки вже відреагували на ракетну атаку росіян по Києву. Посол США в Україні Бріджит заявила, що не можна втрачати й хвилини у допомозі Україні для її захисту.

Нагадаємо, що внаслідок ракетної атаки рашистів завалилася будівля в Печерському районі Києва. Під її завалами можуть перебувати люди. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України, працівники якої ведуть рятувальні роботи на місці події.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.03.2024 13:39