Фото Андрія Ющака / УАФ

Які шанси в України обіграти Ісландію у плей-оф на Євро-2024: прогноз букмекерів

Після вдалого протистояння збірної України з командою Боснії і Герцеговини (1:2) наша команда побореться за вихід на Євро-2024 з Ісландією. Букмекери вважають безперечним фаворитом підопічних Сергія Реброва.

Вже у вівторок, 26 березня, "синьо-жовті" проведуть вирішальний кваліфікаційний матч до чемпіонату Європи з національною командою Ісландії. Поєдинок пройде у Вроцлаві (Польща) на стадіоні "Тарчинськи" о 21:45 за київським часом.

На перемогу збірної України в основний час букмекери виставили коефіцієнт 1.68. На прохід "синьо-жовтих" на Євро аналітики дають — 1.30.

Перемога Ісландії  в основний час оцінюється у 5.50, а прохід на Євро — 3.60. Нічия між командами в основний час — 4.00

Букмекерські контори також вважають, що обидві команди заб'ють гол у ворота суперників. Таку ймовірність вони оцінюють в 1.99. Проте, на думку аналітиків, поєдинок Україна — Ісландія не буде надто результативним. Букмекери дають коефіцієнт 1.85 на те, що у майбутньому матчі буде забито не більше двох голів.

Нагадаємо, нещодавно визначився календар матчів збірної України з футболу в Лізі націй сезону-2024/2025. Суперниками команди головного тренера Сергія Реброва стали збірні Чехії, Албанії та Грузії.

Також 20 березня у Франції пройшла церемонія жеребкування футбольного турніру Олімпіади-2024, за результатами якого збірна України дізналась майбутніх суперників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 22.03.2024 18:09