Фото: Офіс президента

Зеленський підтвердив, що по Джанкою відпрацювали ЗСУ, й подякував Сирському

У середу, 17 квітня, президент Володимир Зеленський підтвердив, що українські війська завдали удару по аеродрому в окупованому Джанкої.

У своєму відеозверненні очільник держави подякував головнокомандувачу Збройних сил України Олександру Сирському за організацію цієї операції.

Крім того, гарант висловив подяку й українським воїнам за їхню влучність та наголосив, що це був "правильний удар".

"Хочу подякувати також усім у наших Збройних Силах України, хто готує спеціальні операції — особливо важливі операції, надзвичайно вагомі, які знищують техніку російської армії, їхню бойову інфраструктуру. Сьогодні Збройні сили України реалізували правильний удар по окупанту в Джанкої, по аеродрому. Дякую, воїни! Дякую за вашу влучність. Дякую Головкому Сирському за організацію цієї операції. Окупант повинен втрачати, і кожна їхня втрата — це сила України", — заявив Зеленський.

Нагадаємо, у ніч на середу, 17 квітня, у тимчасово окупованому Джанкої, що на півночі Криму, лунали вибухи й виникла пожежа в районі місцевого військового аеродрому.

Згодом партизанський рух "Атеш" заявив, що під час нічної "бавовни" в тимчасово окупованому Джанкої на військовому аеродромі було уражено новітній ворожий комплекс С-400. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.04.2024 23:18