Володимир Зеленський. Джерело: president.gov.ua

Після "виборів Путіна" російський диктатор має опинитися на лаві підсудних у Гаазі, — Зеленський

Диктатор Володимир Путін має в підсумку опинитися на лаві підсудних у Гаазі. Це невідворотно після всіх вчинених ним і його режимом злочинів.

Таку думку висловив президент України Володимир Зеленський під час традиційного вечірнього відеозвернення.

"Цими днями російський диктатор імітує чергові вибори. Усім у світі зрозуміло, що цей діяч, як відбувалося вже часто в історії, просто захворів на владу та робить усе, щоби правити довічно. Немає такого зла, яке він не скоїть, аби подовжити особисту владу. І немає нікого у світі, хто був би застрахований від цього", — наголосив український президент.

Він подякував усім державам і лідерам, а також усім міжнародним організаціям, які "називають і називатимуть речі своїми іменами".

"Усе, що Росія робить на окупованій території України, є злочином. За все, що зробили російські вбивці в цій війні та заради путінської довічної влади, має бути справедлива відплата. Він боїться найбільше тільки одного — справедливості", — заявив Зеленський.

Очільник української держави зазначив, що жодної легітимності у сьогоднішніх "виборах" в Російській Федерації немає та бути не може.

"Цей діяч має закінчити на лаві підсудних у Гаазі — саме це ми маємо забезпечити. Усі у світі, хто цінує життя та порядність", — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, вчора Зеленський заявляв, що Сили оборони України здатні завдавати ударів по об'єктах на території Росії, що впливає на зниження можливостей "військової машини" Кремля. У наших сил є далекобійне озброєння власного виробництва. За роботу варто подякувати Службі безпеки України, Головному управлінню розвідки, Збройним силам України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 17.03.2024 20:37