Фото: росЗМІ

Понад 260 картин з колекції Медведчука виставлять на продаж: деталі від АРМА

Агентство з розшуку та менеджменту активів прийняло рішення про реалізацію майна колишнього народного депутата України Віктора Медведчука. Йдеться про 264 картини відомих художників.

Про це повідомила голова АРМА Олена Дума.

Так, АРМА готує до реалізації 264 картини Віктора Медведчука. Усі полотна, які були арештовані та передані Агентству за ухвалою суду, виставлять на продаж.

"Наші працівники провели повторний огляд картин, а створена Агентством конкурсна комісія незабаром виставить їх на реалізацію", — зазначила вона.

Голова АРМА наголосила, що усі кошти від продажу полотен поповнять державний бюджет України. Вартість деяких картин досягає 50 тисяч доларів. Наразі вони перебувають на тимчасовому зберіганні у Національному художньому музеї України.

Варто зазначити, що на початку квітня АРМА виставило на продаж автомобіль Maybach та 20 колекційні годинники Віктора Медведчука. 

Нагадаємо, наприкінці червня прокуратура ініціювала передачу в управління Агентству з розшуку та менеджменту активів майна дружини Віктора Медведчука — Оксани Марченко. Вартість майна оцінюється понад 303 мільйони гривень.

На початку червня Служба безпеки України арештувала нові активи дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко на майже 740 мільйонів гривень. Накладено арешт на акції в семи підприємствах припортової інфраструктури на Одещині.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Політика, 17.04.2024 16:49