Фото: Нацполіція

П'яна ДТП за участі голови РДА Броварів Майбоженка: з'явилися деталі від поліції

Ввечері у п'ятницю, 26 квітня, голова районної державної адміністрації Броварів Володимир Майбоженко збив людей на пішохідному переході. Посадовець перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Про це повідомила прес-служба поліції Київщини.

За даними поліції, автопригода сталась сьогодні, 26 квітня, у місті Бровари на Київщині. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на заборонений сигнал світлофора та здійснив наїзд на пішоходів. У результаті ДТП четверо людей отримали травми різного ступеня важкості. Серед постраждалих — дитина.

Фото: Нацполіція

Фото: Нацполіція

Вказується, що прилад "Драгер" показав, що на момент ДТП вміст алкоголю в організмі водія становив 2,31 проміле. Посадовець затриманий. Розпочато кримінальне провадження.

"На події працюють слідчо-оперативна група та лікарі", — зазначили в поліції.

П'яна ДТП за участі Майбоженка: реакція Київської ОВА

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко відреагував на інцидент та заявив, що очільника Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено.

"Це єдиний правильний крок після жахливого інциденту, який стався в Броварах і внаслідок якого постраждали чотири людини. Подібна поведінка посадовця неприпустима! Я звертаюся до правоохоронців — в найкоротший термін дати належну правову оцінку цій події. Наполягаю на об'єктивному, неупередженому розслідуванні та справедливому покаранні. Ситуацію триматиму на особистому контролі", — заявив він.

Нагадаємо, на початку квітня на Буковині місцевий депутат, керуючи автомобілем у стані алкогольного сп'яніння, збив на смерть 43-річну жінку. Посадовцю повідомлено про підозру.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 26.04.2024 20:59