Скріншот з відео

У Київській області під час пожежі в будинку загинула жінка з дитиною

У Київській області в селі Гоголів, що у Броварському районі, сталася пожежа у житловому будинку. Внаслідок пожежі загинула жінка та дитина, ще двох дітей вдалося врятувати.

Як повідомляє прес-служба Державної служби надзвичайних ситуацій України, на місце пожежі прибули рятувальники, які знайшли хлопчика біля будинку. Він самостійно вибрався з охопленого полум'ям дому, вибивши рукою шибку. Дитину госпіталізовано до лікарні каретою швидкої допомоги.

За даними рятувальників, всередині помешкання залишались люди — жінка та двоє дітей. Їх працівники ДСНС знайшли непритомними та винесли на свіже повітря.

Дівчинці 2011 року народження надзвичайники надали домедичну допомогу, вона опритомніла та почала дихати. Її ушпиталили до районної лікарні. Врятувати матір дітей 1982 року народження та її сина 2017 року народження не вдалося.

Раніше ДСНС повідомляло, що у понеділок, 4 березня, у селищі Трипілля, що на Київщині стався вибух у житловому будинку. За даними рятувальників, внаслідок надзвичайної події постраждала жінка 1954 року народження. У потерпілої опіки.

Нагадаємо, раніше у Шевченківському районі Києва спалахнула масштабна пожежа у житловому будинку. В ДСНС повідомили про одного загиблого внаслідок пожежі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.03.2024 15:34