Фото: ДСНС

У Києві біля багатоповерхівки виявили бойову частину ракети Х-101 (фото, відео)

У четвер, 21 березня, після ранкової ракетної атаки по Києву у Шевченківському районі столиці біля одного з будинків виявили бойову частину ракети Х-101. Сапери її вилучили та успішно ліквідували.

Про це повідомив прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Піротехніки ДСНС у Києві вилучили та знищили бойову частину ракети Х-101", — йдеться у повідомленні.

Відомо, що після ранкової масованої атаки Росії у Шевченківському районі столиці біля одного з будинків виявлено бойову частину ракети Х-101. Правоохоронці забезпечили перекриття руху та разом із рятувальниками евакуювали мешканців будинку.

Частину ворожої ракети було безпечно вилучено саперами з Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС, транспортовано до місця ліквідації та знищено.

"Нещодавно ДСНС запустила проект "Техніка, що рятує", перший випуск якої присвячений піротехнічній машині важкого типу ПМ-В. Сьогодні саме завдяки такій спецтехніці частину ворожої ракети було безпечно вивезено з житлового масиву", — додали в прес-центрі.

Нагадаємо, під час обстрілу 21 березня російські окупанти влучили по будівлі складу інтернет-магазину Rozetka. У момент ворожої атаки на зміні було 99 людей. Проте вони не постраждали, адже були в укритті.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.03.2024 19:32