Фото: focus.ua

Відомий американський актор вийшов голим на сцену "Оскара" (фото)

Щоб оголосити переможця в одній із номінацій, американський актор Джон Сіна, відомий за фільмами "Форсаж", "Загін самогубців", "Барбі", з’явився на сцені "Оскара" голим. Він довго зважувався на цей крок, однак піддався на вмовляння ведучих і погодився.

Про це повідомляє Variety.

Варто зазначити, що таку появу Джон Сіна спланував заздалегідь. Річ у тім, що 1974 року несподівано просто під час проведення Кінопремії на сцену вибіг повністю голий чоловік. Пізніше стало відомо, що ним був фотограф і активіст руху за права представників ЛГБТ-спільноти Роберт Опель. Так, цьогорічна церемонія "Оскар-2024" вирішила пригадати "голий" скандал і запросила відтворити ту саму подію актора та зірку реслінгу Джона Сіну. 

Голий Джон Сіна перед виходом на сцену "Оскара"

Голий Джон Сіна перед тим, як вийти на сцену "Оскара". Джерело: Variety

Однак, варто додати, що все ж Сіна не був повністю оголеним, адже всі його інтимні частини тіла було прикрито імпровізованими "трусами", які здалеку було складно помітити.

У такому разючому образі Джон оголосив переможця в номінації, зазначеній на конверті. Премію "Оскар" отримали дизайнери фільму "Бідні-нещасні", у якому головну роль зіграла Емма Стоун.

Голий Джон Сіна на сцені "Оскара"

Голий Джон Сіна на сцені "Оскара". Джерело: "Суспільне. Культура"

Джон Фелікс Ентоні Сіна — американський рестлер, кіноактор, у минулому репер. Сіна є одним із найпопулярніших рестлерів усіх часів, завоювавши найбільшу кількість світових чемпіонських титулів в історії WWE. Кар'єра Сіни в кіно почалася з фільму "Морський піхотинець" (2006). Він також знімався у картинах "Дівчина без комплексів" (2015), "Фердинанд" (2017) і "Бамблбі" (2018), "Форсаж 9" та зіграв роль Миротворця у фільмі "Загін самогубців: Місія навиліт" (обидва 2021) і в серіалі "Миротворець" (2022).

Нагадаємо, що українська стрічка "20 днів у Маріуполі" отримав премію "Оскар". Його визнали найкращим документальним фільмом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 11.03.2024 15:15