Фото: Офіс президента

Зеленський зустрівся з делегацією політичної групи Європарламенту

У четвер, 28 березня, президент Володимир Зеленський провів зустріч із делегацією політичної групи Європейського парламенту Renew Europe на чолі з президенткою групи Валері Айє. Обговорили військову допомогу та євроінтеграцію України.

Про це гарант повідомив у себе в Telegram.

"Провів зустріч із делегацією політичної групи Європейського парламенту Renew Europe на чолі з президенткою групи Валері Айє", — зазначив український лідер.

За його словами, співрозмовники детально обговорили прискорення надання Україні військової допомоги, можливі шляхи протидії російській пропаганді у Європі, а також європейську інтеграцію України. Зеленський наголосив на необхідності початку переговорного процесу під час бельгійського головування в Раді ЄС у червні 2024 року.

"Важливо почати переговорний процес про вступ під час бельгійського головування в Раді ЄС у червні цього року", — наголосив гарант.

Глава держави подякував Європейському парламенту за вагому підтримку України та українського народу.

"Дякую за візит і значну підтримку протягом усіх років війни Росії проти України", — додав Зеленський.

Нагадаємо, 28 березня президент Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Український лідер наголосив, що швидке ухвалення допомоги критично важливе для України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 28.03.2024 20:22